Start Domene Finn domene | Hjemmeside Webhotell E-post Webpakke | Kontakt Kundeservice | Tilbake
 

Maskinvare og sikkerhet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maskinvare

Serverne som benyttes er bygget på sikker og stabil maskinvare med anerkjente komponenter og AMD Dual-Core prosessorer med minimum 2 Ghz ytelse og 4 GB RAM som er satt opp som RAID for maksimal oppetid. Om eks. en disk brenner, kan
denne byttes uten at våre kunder engang merker det. Som backupløsning benyttes Tivoli fra IBM. Serverne har doble nettverkskort og strømforsyninger, og maskinparken står bak tre nivåer adgangskontroll, inkludert videoovervåking.

Nettverk
Nettverket er på 100 MB WLAN med 1 GB uplink mot kantswitch, koblet i en 1 GB ethernet infrastruktur, med 2 x 1 GB mot NIX (knutepunktet for internett i Norge), samt 2 x  2,5 GB mot utlandet. Nettverket er fullt ut Ciscorutet, tilknyttet EuroRings, med terrabitkapasitet i Europa.

 

Programvare
Serveroperativsystemene er modererte utgaver av RedHat Linux, som støtter bruk av RPM. Linux har over tid vist seg å være det raskeste og mest stabile operativsystemet for maskiner tilknyttet internett, og gir også store muligheter innenfor bruk av programvare med åpen kildekode. Dette betyr at man til en hver tid kan kjøre de siste utgavene av tilgjengelig programvare, noe som garanterer for et sikkert og stabilt miljø.

Kundene får tilgang til et web-basert brukerpanel fra Plesk. Her kan man enkelt styre ePostadresser, kontrollere databaser, passordbeskytte webområder osv.

 

 MultiTeam Norge AS, WebTeamet, P.O.Box 3070, N-9498 Harstad - Phone + 47 90 79 83 47
©Copyright 20©04 - 20©11 MultiTeam Norge AS    -      Contact:  webmaster@mtn.no